Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.voltcafe.se.

Välkommen till vår hemsida! Vi värdesätter din integritet och är angelägna om att skydda din personliga information. Därför har vi utarbetat denna integritetspolicy för att förklara hur vi samlar in, använder och skyddar din information.

Vi värnar om din integritet och följer tillämplig lagstiftning som syftar till att skydda dig som privatperson (General Data Protection Regulation).
Vi samlar in personlig information som ditt namn, e-postadress, adress och telefonnummer när du skapar ett konto på vår hemsida, fyller i och skickar in ett formulär eller bokar en tjänst. Denna information används för att tillhandahålla den tjänst du har förfrågat samt för att kunna hålla kontakt med dig gällande din bokning och eventuella ändringar eller avbokningar.

Vi använder också teknisk information som din IP-adress och webbläsarinformation för att förbättra vår hemsida och för att ge dig en bättre användarupplevelse.

Vi samlar endast in personuppgifter som är relevanta för att våra tjänster och service ska fungera på bästa sätt.

Vi kommer aldrig att sälja eller på annat sätt dela din personliga information med tredje part utan ditt medgivande, förutom i de fall då vi är skyldiga enligt lag att lämna ut informationen.

Vi vidtar alla rimliga säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information mot obehörig åtkomst och användning.
Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst. Vi uppmanar därför att du regelbundet granskar denna policy för att hålla dig uppdaterad om eventuella ändringar.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du vill ta del av dina personuppgifter eller få dem raderade ber vi dig kontakta oss skriftligen. Vi kommer att be dig om en identifikation för att säkerställa att vi ger informationen till rätt person. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart dina uppgifter skickas

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Hör av dig till oss om du har frågor om hur vi samlar in och hanterar dina personuppgifter eller om du har synpunkter på Personuppgifts- och integritetspolicyn. Adressen är:

Kista Service Provider AB
Borgarfjordsgatan 18
164 40 Kista
Org.nr: 559322-7787

Rulla till toppen